Szövegírás szívvel, lélekkel

Vallom, hogy közös gondolkodással és őszinte, nyílt kommunikációval jutunk a legmesszebbre

Szolgáltatások

Kreatív szövegírás

Mit értek ez alatt? Mindent, ami szöveg, akár online, akár offline felületeken. Frappánsan, lényegre törően, hatékonyan. És persze személyre szabva.
Ismeri az érzést, amikor percekig bámulja a fehér monitort és egyetlen megveszekedett mondat sem áll össze? Eközben azon kattog az agya, hogy mennyi egyéb tennivalója lenne még aznapra, és máris a háta közepére kívánja az egészet. Jó hírem van, én leveszem ezeket a “nemszeretem” feladatokat a válláról. Minden szöveg megírása előtt fontos persze részletesen egyeztetni, hogy az minden ízében megfeleljen az elképzeléseinek.

Egy jó példa

Tartalommenedzsment

A tartalmakat fontos rendszerben látni és kezelni, minden felületen, egymással összhangban. Ez is kell ahhoz, hogy a legtöbbet mutathassuk meg magunkból.
Azok vagyunk, aminek látszunk. Hiába beszél hét nyelven a termék, vagy veri kenterbe a versenytársakat a szolgáltatás, ha erről csak mi tudunk. Érdemes odafigyelni rá, hogy minden lehetséges csatornán aktívan jelen legyen a cég, ráadásul úgy, hogy ezek egymást erősítsék. Az üzenetet elegendő egyszer megfogalmazni, később már elég egy kis odafigyelés és nyomon követés.

Egy jó példa

Webszöveg és webszerkesztés

Webes felületek profi, sallangmentes szövegezése, szerkesztése és frissítése, gyorsan és hatékonyan.
Talán az egyik legsúlyosabb hiba, amikor egy egyébként megnyerő cégnek elavult a honlapja, és régen lejárt határidőket, vagy irreleváns landing page-eket talál a látogató. Borítékolni lehet, hogy azonnal továbbkattint. Pedig ez is csak egy csöpp figyelmet igényel,  de azt folyamatosan. Ha nincs rá kapacitása, szívesen segítek.

Egy jó példa

Kiadványszerkesztés

A nyomtatott kiadványok sosem tűnnek el teljesen. Igyekszem elkészíteni az Önnek leginkább testhezállót.
A legtöbben minimalizálták már a nyomtatott megjelenéseiket, de néhány kiadványra, éves brosúrára, aktuális szórólapra így is szükség van. Sokszor egy készül ezekből egy évben, úgyhogy nem mindegy, az milyen. Nyomtatásban ráadásul minden hibát sokkal hamarabb kiszúr az olvasó. Úgyhogy érdemes mindent triplán csekkolni. Mindez idő és energia, amit bizonyára másra is tudna fordítani, ha valaki átvállalná öntől.
Például én.

Egy jó példa

Hírlevelek

Ön kitalálja, mi az üzenet, én megfogalmazom és összeállítom úgy, hogy az a legeredményesebb legyen hírlevél formájában. A kulcs a hatásos szöveg és az időzítés!
A kéretlen levelekkel Dunát lehet rekeszteni, boldog-boldogtalan e-mailekkel bombázza a vevőkörét. Ilyen közegben nehéz érvényesülni. Egy hírlevél csak akkor nem landol kapásból a kukában, ha releváns tartalom van benne, ami ténylegesen érdekli az olvasót, mert valamilyen érdeke fűződik hozzá, előnye származik belőle.

Egy jó példa

Blog

Mindig kell a személyes hang. Szimpátiát, lojalitást kelt. Mesélje el a történetét, én pedig segítek olvasmányosan továbbadni azt.
Mindenki blogol. Nem azért, mert ennyi grafomán ember van a világon, hanem, mert ez a forma a legkönnyebben fogyasztható. Eközben a Google is elégedett vele, hogy az oldal rendszeresen frissül, és sok rajta a keresőbarát kifejezés.
De azért néhány frappáns mondatnál több kell, és nem árt, ha azok tudatosan fonódnak egymásba.
Legyen könnyed is, velős is.

Egy jó példa

... ha számít az igényes munka

"Németh Andrea amellett, hogy testreszabott tanácsokkal és innovatív ötletekkel segíti cégünk PR működését, kiváló stílusban tudja formába önteni elképzeléseinket. Partnereink mindig elismerően nyilatkoznak a hírlevelek, a rólunk szóló cikkek tartalmáról, stílusáról.
Andrea színvonalas munkájának, kiváló újságírói vénájának köszönhetően egyre többen olvassák hírlevelünket, ami a mai e-mail és hírlevéldömping közepette ritkaságszámba megy. Mindig időben teljesíti a megbízásokat, és minden alkalommal tud olyan pluszt adni a témához, ami érdekessé, olvasmányossá teszi még a száraz tényeket is."

Erdei Bálint, tulajdonos-ügyvezető @ Cityrama Budapest Utazási Iroda

Nagyon jó turisztikai szakember és munkáját szakmai alázattal végző újságíró

"Andreával többek között a Szallas.hu számára kiemelten fontos 10 éves kiadványon dolgoztunk együtt. Személyében egy nagyon jó turisztikai szakembert, és munkájával szemben alázatos újságírót ismertem meg. Mindig tudtam, hogy amit megígér azt betartja, és azt is, hogy olyan tartalmat kapunk tőle, amely építi cégünk történetét és szakmai megítélését."

Szigetvári József, ügyvezető @ Szallas.hu

Precíz, megbízható, friss gondolkodású

"Andreával cégem több éve együtt dolgozik, munkájával mindig maximálisan meg voltunk elégedve. Személyében egy precíz, megbízható, fiatalos gondolkodású partnerre találtunk. Munkái mind esztétikailag, mind nyelvtanilag, mind pedig tartalmát tekintve kiválóak és helyén valóak.
Andreával eddig is, és a jövőben is szívesen dolgoztunk és dolgozunk együtt, jó szívvel ajánlom partnereim és az ő jövőbeni partnerei figyelmébe."

Szabó Ákos, tulajdonos-ügyvezető @ BO Hotels

Mindig átmegy az üzenet

"Nagyon jó, hogy néhány gondolatot elmesélve Andrea tökéletesen le tudja írni, amit üzenetként szeretnék eljuttatni az emberekhez."

Papp Dénes, tulajdonos @ Kaltenberg Sörház & Étterem

Indulhatunk? Vágjunk együtt bele!