Árak és csomagok

Nincs két egyforma ajánlat, hiszen ahogy az igények, úgy az azokra adott válaszok is eltérőek. Az alábbiakat elsősorban iránymutatásnak szánom.

Sztenderd csomagok

Minden egyéb esetben is keressen bizalommal, együtt megoldjuk!

Mások mondták

Mindig átmegy az üzenet

“Nagyon jó, hogy néhány gondolatot elmesélve Andrea tökéletesen le tudja írni, amit üzenetként szeretnék eljuttatni az emberekhez.”

Papp Dénes, tulajdonos-ügyvezető @ Kaltenberg Sörház & Étterem

Precíz, megbízható, friss gondolkodású

“Andrea személyében precíz, megbízható, fiatalos gondolkodású partnerre találtunk. Munkái mind esztétikailag, mind nyelvtanilag, mind pedig tartalmát tekintve kiválóak és helyén valóak.”

Szabó Ákos, tulajdonos-ügyvezető @ BO Hotels

... ha számít az igényes munka

“Andrea testreszabott tanácsokkal és innovatív ötletekkel segíti cégünk PR működését, kiváló érzékkel tudja formába önteni elképzeléseinket. Partnereink mindig elismerően nyilatkoznak a hírlevelek, a rólunk szóló cikkek tartalmáról, stílusáról.”

Erdei Bálint, tulajdonos-ügyvezető @ Cityrama Utazási Iroda

Nagyon jó turisztikai szakember és munkáját szakmai alázattal végző újságíró

“Andreával többek között a Szallas.hu számára kiemelten fontos 10 éves kiadványon dolgoztunk együtt. Személyében egy nagyon jó turisztikai szakembert, és munkájával szemben alázatos újságírót ismertem meg. Mindig tudtam, hogy amit megígér, azt tartaja, és azt is, hogy olyan tartalmat kapunk tőle, amely építi cégünk történetét és szakmai megítélését.”

Szigetvári József, ügyvezető @ Szallas.hu

Kiemelt partnereim

Várom jelentkezését!

Vegye fel velem a kapcsolatot és beszélgessünk, kötelezettségek nélkül. Találjuk ki együtt, hogy a céljaihoz milyen eszközök illeszkednek leginkább.

Cím

Budapest, 13. kerület

Telefonszám

+36 30 237 9937

Kapcsolatfelvétel