Ízelítő a munkáimból

“Az legyél, akinek látszol, és annak látszódj, aki vagy.”
(Presser Gábor dalszöveg)

Most épp ezen dolgozom

MUISZ weboldal:

szöveg és webfrissítés

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége az egyik legelismertebb szakmai szövetség már több mint 40 éve. Tagjainak száma megközelíti a 200-at, ezzel a hazai utaztatók forgalmának több mint 80 százalékát lefedi. Valamennyi jelentősebb utazási iroda csatlakozott már és részt vesz a munkában.

2017 végére időszerűvé vált weboldaluk megújítása, a folyamatba már a tervezéstől kezdve bevontak. A régi oldalról a tartalmak átültetése és az új honlap szövegezése ugyanúgy feladatom volt, mint az új weboldal frissítése, esetenként szerkesztése, kisebb átalakítása. Sok esetben a dizájnt, a grafikai megoldásokat és elrendezést is ki kellett találni. Bár egy oldal soha nincs teljesen készen, az eddigi eredményekkel szerencsére a szövetség és a tagság is elégedett.

“Az őszinte és egyenes kommunikáció híve vagyok. És annyiszor írom át a szöveget, amíg az ügyfél azt nem mondja: ez tökéletes, épp ilyet képzeltem el!”

“Az őszinte és egyenes kommunikáció híve vagyok. És annyiszor írom át a szöveget, amíg az ügyfél azt nem mondja: ez tökéletes, épp ilyet képzeltem el!”

Kreatív szövegírás

ASSA ABLOY

Tartalommenedzsment

businesstraveller.hu

Webszöveg és webszerkesztés

MUISZ

Kiadványszerkesztés

Szallas.hu

Hírlevél

Cityrama

BLOG

BO Hotels

Várom jelentkezését!

Vegye fel velem a kapcsolatot és beszélgessünk, kötelezettségek nélkül. Találjuk ki együtt, hogy a céljaihoz milyen eszközök illeszkednek leginkább.

Cím

Budapest, 13. kerület

Telefonszám

+36 30 237 9937

Kapcsolatfelvétel