Rólam

Szenvedélyem a szövegírás. Számomra ez olyan alkotómunka, amely folyamatosan inspirál, feltölt, szórakoztat.

Szabad egy cikkre?

Németh Andrea vagyok, a szavak szerelmese. Olyan elköteleződés ez a részemről, amely a jelek szerint egy életre szól, tekintve, hogy már csaknem 20 éve tart és nem múlik, csak mélyül.

2002 óta turisztikai szakújságíróként keresem a kenyerem, írok, szerkesztek, posztolok, hosszan, röviden, online és printben, irányítottan és szubjektíven.

Bár mára a kontent fogalmát és jelentőségét sokan felismerték, a legtöbb cég életében még mindig nem kap kellő hangsúlyt. Pedig néha egy jól irányzott mondat elég ahhoz, hogy márkát, ügyfélkört és lojalitást építsünk. Ráadásul ez ma már nem csupán “lehetőség”, hanem olyan kötelező elem, amit nem lehet megspórolni.

De ahogy mindent, ezt is végezhetjük kényszerűségből, görcsösen és erőlködve, vagy könnyedén, játékosan, meglátva benne az előnyöket. Én az utóbbiban szeretnék segíteni, és levenni a cég válláról ezt a terhet. Hiszen a legtöbb esetben nincs erre se kapacitás, se idő, se affinitás. Én viszont szívesen elbíbelődöm a szavakkal.

Tegyünk egy próbát!

Elégedett ügyfél

Projekt

Megírt cikk

Csésze kávé

“Szerencsésnek érzem magam, mert megtaláltam amire azt mondják: válaszd hivatásul a hobbid, és soha többé nem kell dolgoznod.”

“Szerencsésnek érzem magam, mert megtaláltam amire azt mondják: válaszd hivatásul a hobbid, és soha többé nem kell dolgoznod.”

Erősségeim

Talán a legkomolyabb erősségem, hogy könnyedén és gyorsan fogalmazok. A beszélgetések hatására általában sikerül belehelyezkednem ügyfelem helyzetébe és hitelesen visszaadni a gondolatait.

Mindenkinek más válik be. Ezért nálam kiemelt figyelmet kap a személyes konzultáció. Fontos, hogy egy-egy megbízásnál úgy érezzem, szinte a saját cégemről, termékemről, szolgáltatásomról írok.

  • Kreatív szövegírás
  • Webszöveg és webszerkesztés
  • Tartalommenedzsment
  • Hírlevél
  • BLOG
  • Kiadványszerkesztés

Elbeszélgetni egy jó kávé mellett nem kerül semmibe. Ismerkedjünk meg, minden kérdésre szívesen válaszolok.

Várom jelentkezését!

Vegye fel velem a kapcsolatot és beszélgessünk, kötelezettségek nélkül. Találjuk ki együtt, hogy a céljaihoz milyen eszközök illeszkednek leginkább.

Cím

Budapest, 13. kerület

Telefonszám

+36 30 237 9937

Kapcsolatfelvétel